Mocheta pentru hoteluri
4 ianuarie 2017
Mocheta birouri si spatii comerciale
4 ianuarie 2017

Mocheta pentru sali de evenimente

Indfloor Group comercializeaza si monteaza mocheta pentru sali de evenimente. Mocheta este o pardoseala eleganta si este disponibila intr-o gama extrem de variata de modele si culori. Pentru amenajarea salilor de evenimente, beneficiarii pot opta pentru mocheta in varianta clasica (cu model floral, forme geometrice sau culori uni) si pot adauga elemente grafice specifice business-ului pe care il detin. Alegerea pardoselii, in acest caz mocheta, este o etapa foarte importanta in amenajarea oricarui spatiu. Pentru ca investitia sa se dovedeasca in timp a fi una inteligenta, este indicat sfatul specialistilor.

Principalul partener al Indfloor Group este Balta Group.


Descriere Indfloor Group comercializeaza si monteaza mocheta pentru sali de evenimente. Pentru amenajarea acestor spatii, optiunile sunt nenumarate. De cele mai multe ori, beneficiarii opteaza pentru mocheta in rola ce poate fi personalizata cu logo, sigla, sau orice alt element grafic. Mocheta profesionala poate acoperi pardoseala corturilor de evenimente, salilor de conferinta, spatiilor ce gazduiesc evenimente festive, etc.
Materiale Mocheta profesionala pentru amenajarea salilor de evenimente poate fi fabricata din polipropilena sau poliamida. Ultima varianta este cea recomandata, datorita firelor deosebit de rezistente la uzura. Mai mult, acest tip permite tratamente antistatice. Firele prezinta proprietatea de a reveni dupa actiunea obiectelor de mobilier (mese, scaune, etc). De retinut faptul ca, mocheta pentru sali de evenimente, trebuie sa prezinte rezistenta la foc, aspect deosebit de important. Firul din poliamida nu intretine arderea si nu degaja noxe. In concluzie, poliamida este un material superior, de aici si costul usor mai ridicat fata de mocheta din polipropilena. Insa, gandita pe termen lung, investitia intr-o mocheta profesionala de calitate merita pe deplin.
Dimensiuni role la 4 m latime
Portofoliu Vezi galeriile foto

mocheta_arc_edition_balta_indfloor
mocheta_pentru_sali_de_evenimente
mocheta_cazino
 
 
mocheta_pentru_sali_de_evenimente_indfloor