Mocheta birouri si spatii comerciale
4 ianuarie 2017

Mocheta rezidentiala

Indfloor Group comercializeaza si monteaza mocheta profesionala pentru sectorul rezidential. Orice casa are nevoie de confort si eleganta. Mocheta profesionala pentru acasa este disponibila intr-o gama extrem de variata de tipuri si modele. Beneficiarii pot alege mocheta pentru dormitor, mocheta pentru terase sau orice alt tip de mocheta, in vederea amenajarii caminului.


Descriere Mocheta profesionala pentru acasa se defineste prin eleganta, caldura si confort. Mocheta rezidentiala potrivita va crea un ambient primitor si relaxant. Optiunile in materie de mocheta, pe care Indfloor Group vi le pune la dispozitie sunt nenumarate, astfel ca va puteti transforma caminuli intr-o oaza de liniste si relaxare. Notele de personalitate pot fi conturate prin intermediul texturilor si culorilor mochetei.
Materiale Mocheta profesionala pentru acasa poate fi realizata atat din fibre sintetice, cat si din fibre naturale, din lana, in sau bumbac. Exista o varietate de texturi si modele. Consultantii Indfloor Group va ofera cele mai bune solutii pentru amenajarea spatiilor rezidentiale, astfel incat dumneavoastra sa va bucurati la maxim de confort.
Dimensiuni role la 4 m latime
Portofoliu Vezi galerii foto

mocheta_pentru_acasa
mocheta_din in
mocheta_materiale_naturale
 
 
mocheta_scari