Mocheta birouri si spatii comerciale

Mocheta sali de evenimente
4 ianuarie 2017
Mocheta rezidentiala
4 ianuarie 2017

Mocheta pentru birouri si spatii comerciale

Indfloor Group comercializeaza si monteaza mocheta profesionala pentru birouri si spatii comerciale. Acest tip de pardoseala are nenumarate avantaje, iar posibilitatile in materie de design sunt extrem de vaste. Cu ajutorul dalelor de mocheta se poate crea un design particular pentru fiecare spatiu. Mocheta in dale este o pardoseala rezistenta si reprezinta prima optiune a beneficiarilor in privinta amenajarii spatiilor de birouri.


Descriere Mocheta profesionala pentru birouri/spatii comerciale reprezinta o solutie ideala de amenajare a acestor spatii. Mocheta in dale este tipul care se preteaza cel mai bine pentru birouri. Pe langa faptul ca exista o gama larga de modele cu ajutorul carora se poate crea un design unic , mocheta in dale ascunde foarte bine cablurile inestetice. In acest caz, echipa noastra recomanda instalarea dalelor de mocheta pe un sistem de pardoseala suprainaltata. Un alt avantaj al mochetei in dale este faptul ca, in cazul deteriorarii, dalele pot fi cu usurinta indepartate si inlocuite. Mocheta in dale rezista la trafic intens, se intretine usor, izoleaza fonic si creste confortul termic.
Materiale Mocheta poate fi fabricata din poliamida sau polipropilena. De cele mai multe ori, pretul pentru o astfel de pardoseala este dat de materialul din care este fabricata mocheta. Si in cazul amenajarii birourilor, beneficiarii pot alege varianta unui produs realizat fie din poliamida, fie din polipropilena. Pentru birouri se recomanda o mocheta fabricata din poliamida, care are proprietatea de a conferi aspectul initial chiar si dupa actiunea indelungata a mobilierului sau a scaunelor de birou prevazute cu roti.
Dimensiuni role la 4 m latime, dale de 50x50 cm
Portofoliu Vezi galeriile foto

mocheta_dale_birouri_indfloor
mocheta_in_dale_olanda
mocheta_dale_birouri
 
 
mocheta_dale_indfloor