Tipuri de mocheta

Indfloor Group comercializeaza si monteaza nenumarate tipuri de mocheta profesionala pentru amenajarea oricarui spatiu. Mocheta se distinge prin confort si eleganta si va ramane intotdeauna o pardoseala in tendinte. Indfloor Group ofera servicii de montaj mocheta in hoteluri, pensiuni, restaurante, sali de evenimente, case rezidentiale, etc. Compania noastra colaboreaza cu producatori de renume mondial, principalul furnizor fiind Balta Group din Belgia. In portofoliul nostru se numara proiecte de referinta, finalizate in spatii amenajate cu mocheta in dale sau mocheta in rola
In vederea alegerii celei mai bune solutii pentru spatiul pe care doriti sa il amenajati, trebuie sa aveti in vedere urmatoarele:
 
Aspectul - modul de fabricatie al firelor (fir buclat, fir taiat, fire combinate)
Compozitia firelor (poliamida, polipropilena, materiale naturale)
 
 
Numarul de noduri - acest aspect determina rezistenta la uzura a mochetei alese (rezistenta la impact, abraziune, absorbtia fonica, rezistenta sub actiunea scaunelor prevazute cu roti, etc.)
Greutatea firelor - determina calitatea produsului.
 
 
Clasa de trafic (rezidential, comercial, industrial)
Rezistenta la foc (de la clasa A la clasa F)
Acestea sunt doar cateva dintre caracteristicile pe care le prezinta o mocheta. In fisele tehnice care insotesc mocheta, puteti regasi toate informatiile de care aveti nevoie.
Specialistii Indfloor Group va ofera consultanta gratuita in alegerea mochetei profesionale potrivite!
 
 
 
mocheta-underlay