Mocheta sali de evenimente
4 ianuarie 2017

Mocheta pentru hoteluri

Indfloor Group comercializeaza si monteaza mocheta profesionala pentru hoteluri, pensiuni, restaurante, etc. De retinut faptul ca mocheta profesionala pentru hoteluri poate fi personalizata, la cererea clientului. Posibilitatile in materie de design sunt nelimitate!

Principalul partener al Indfloor Group este Balta Group.


Descriere Mocheta profesionala reprezinta o pardoseala eleganta si in acelasi timp durabila. Mocheta este pardoseala care poate aduce un plus de personalitate spatiului in care este instalata. Echipa Indfloor Group comercializeaza mocheta profesionala pentru hoteluri si are in portofoliu sute de proiecte finalizate la nivel national. Mocheta poate fi instalata in camere, holuri, receptie, restaurante, etc. Gama larga le ofera beneficiarilor posibilitatea de a-si personaliza spatiul dupa bunul plac, existand posibilitatea de a imprima logo-ul sau alte elemente specifice localului in care mocheta vine instalata. Acest tip de pardoseala este usor de intretinut si este disponibila pentru orice clasa de trafic.
Materiale Mocheta poate fi fabricata din poliamida sau polipropilena. De cele mai multe ori, pretul pentru o astfel de pardoseala este dat de materialul din care este fabricata mocheta. Si in cazul amenajarii hotelurilor, beneficiarii pot alege atat varianta unui produs realizat din poliamida, fie unul din polipropilena, in functie de spatiul in care este instalat. De exemplu, in zonele ce inregistreaza un trafic redus, o mocheta din polipropilena se va comporta bine in timp. In schimb,spatiile cu trafic intens necesita o mocheta din poliamida, ale carei fire isi vor reveni rapid in urma traficului sau in urma actiunii greutatii mobilierului. In orice caz, sfatul specialistilor este binevenit, indiferent de obiectivul pe care doriti sa il amenajati.
Dimensiuni role la 4 m latime; dale de 50x50 cm
Portofoliu Vezi galeriile foto

mocheta_sali_de_conferinta_indfloor
mocheta_baruri_indfloor
2mocheta_hoteluri_indfloor
 

MODELE

 
mocheta_mozart_balta_indfloor
mocheta_personalizata_hoteluri_indfloor
2mocheta_mozart_balta_indfloor
2mocheta_personalizata_hoteluri_indfloor
3mocheta_personalizata_hoteluri_indfloor
mocheta_colectia_love_vintage
mocheta_colectia_love_vintage_seraphina
mocheta_colectia_love_vintage2
mocheta_colectia_love_vintage_indfloor
mocheta_colectia_love_vintage_coralia
mocheta_dale_pentru_hoteluri_indfloorjpg